طرز تهیه آش برگ مو

photo_2016-06-29_19-27-21

جیزفان:

مواد لازم :
برنج و لپه از هر کدوم نصف استکان ، بهتره که از برنج خرد استفاده کنید
برگ مو به میزان لازم ، بهتره از برگهای تازه و ظریف استفاده شه
سبزی آش ، که از خشکش به میزان ١ مشت استفاده کردم
لوبیا چیتی ، ١ استکان سر خالی
پیاز ٢ عدد بزرگ
غوره به میزان دلخواه
گوشت قلقلی سرخ شده و آماده به میزان لازم
نمک ، فلفل ، زردچوبه

طرز تهیه :
برنج و لپه رو چند ساعت جلوتر خیس کنید
برگ موها رو به صورت نواری ببرید
پیازها رو خرد کرده و سرخ کنید و کنار بزارید ، مثل کوفته قلقلی ها
اول داخل روغن کمی برگ مو رو تفت بدید و بعد برنج و لپه رو اضافه کنید و به تفت دادن ادامه بدید
چند لیوان آب اضافه کنید و بزارید برنجها و لپه آنقدر بپزه که لعاب بده
سبزی اش اگه تازه هست تو این مرحله با لوبیای که از قبل پخته شده اضافه کنید
ولی اگه خشک بود نیمه های پخت برنج و لپه اضافه کنید تو این آش استفاده از غوره اجباری نیست ، ولی من واسه اینکه ترش شه استفاده کردم ، چون برگهای مو در ایران ی ترشی بخصوصی دارند و این برگها یی که من داشتم نیمه ترش بودند
در خاتمه پیاز سرخ شده و گوشتها رو اضافه کنید و بعد از چند جوش دیگه میل کنید
این آش با نعناء داغ تزئین میشه ، ولی ی چیزی بهتون بگم ، اون هم اینکه من یادم رفت :))))
نوش جان

آموزش آشپزی

اشتراک گذاری مطلب

راهنما

درصورت نارضایتی صاحب اثر لینک دانلود برداشته خواهد شد. (تماس با ما) برای پخش آهنگ در سایت جیزفان نیز از طریق (تماس با ما) در ارتباط باشید . (رایگان)